1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kitap kampanyasına desteğe plaket

Gazeteci Yazar Naif Karabatak'ın Çelikhan'da eğitim gören öğrenciler için başlattığı 'Bir Kitap da Sen Bağışla Bir Ufuk da Sen Aç' kampanyasına katkı sağlayanlara Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan plaket verdi.

Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan ve Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, 'Bir Kitap da Sen Bağışla Bir Ufuk da Sen Aç' kampanyasını başlatan Gazeteci Yazar Naif Karabatak ile kampanyaya 800 kitap katkı sağlayan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a plaket verdi.

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'ı makamında ziyaret eden Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan ve Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, ziyaret kapsamında kampanyadaki gelişmeleri anlattılar.

Çelikhanlı öğrencilerin okuma aşkından çok etkilendiğini belirten Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, bağışlanan her kitabın öğrenciler tarafından okunulduğuna inandığını kaydetti.

Ziyaretler kapsamında kampanyanın sahibi Gazeteci Yazar Naif Karabatak'ı ziyaret eden Kaymakam Ercan Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, Karabatak'a başlattığı kampanyadan dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
Çelikhan'ın makus talihini yenmeye başlayan bir ilçe olduğunu dile getiren Kaymakam Ercan Turan, basın mensuplarının ilçeye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Kampanyanın sahibi Gazeteci Yazar Naif Karabatak da, kampanyaya gösterilen ilgiden dolayı kitap bağışlayan herkese teşekkür ederek, "Çelikhan'daki öğrencilerin okuma merakı ve okuyacak kitap bulamamaları beni çok etkiledi. Böyle bir kampanya başlattık. Umuyorum ki bağışlanan her kitap, ufku açılan binlerce çocuğa dönüşür" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 17:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?