7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

KKTC'den Büyükaslan'a plaket

KKTC'DEN BAŞKAN BÜYÜKASLAN'A PLAKET

Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği Genel Koordinatörü Ümit Çevik, bir süre önce gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a verilmek üzere getirdiği plaket, bayrak ve çeşitli hediyeleri kendisine takdim etti.

Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği Başkanı Mustafa Turan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Büyükaslan'ı makamında ziyaret ederek hediyeler veren dernek Genel Koordinatörü Ümit Çevik, "KKTC'de 'Türk Dünyası Gençlik Buluşması" programı kapsamında 20-25 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 'Kardeşini Tanı, Kardeşini Tanıt' isimli etkinliğe katıldım. Derneğimizin genel koordinatörü olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini temsilen oraya gittim. Türk dünyasının yaşamış olduğu sıkıntıları ve

özellikle KKTC'de yaşanan spor ambargosu başta olmak üzere, tüm ambargolara ses getirecek şekilde amaçlanıp organize edilen çeşitli faaliyetlere iştirak ettik. Şehitler Haftası'na denk gelmesi münasebetiyle etkinliklerimiz çok geniş ve dolu dolu geçti. Gittiğim yerlere başkanımızın bize vermiş olduğu hediyeleri kendilerine takdim ettim. Çok memnun oldular, selamlarını gönderdiler. Bu vesile ile sayın belediye başkanımızın ziyaretine gelmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda onlarda sayın başkanımıza verilmek üzere çeşitli plaketler, hediyeler bize verdiler. Hediyeleri sayın başkanımıza takdim ettik" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, ziyaretten ve KKTC'den gönderilen çeşitli hediyelerden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Kentimizde faaliyet gösteren ve gençlik üzerinde oldukça etkin olan Adıyaman Kültür ve Gençlik Derneği'nin kurucusu ve Başkanı Mustafa Turan ve beraberindeki arkadaşlarımıza göstermiş oldukları faaliyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 20-25 Aralık tarihleri arasında KKTC'de 'Türk Dünyası Gençlik Buluşması' kapsamında düzenlenen 'Kardeşini Tanı, Kardeşini Tanıt' isimli programa derneğin Genel Koordinatörü Ümit Çevik'de katıldı. Bizi en güzel bir şekilde temsil ettiğine inanıyorum. Bu vesile ile derneğin Başkanı Mustafa Turan ve Genel Koordinatörü Ümit Çevik başta olmak üzere, tüm üyelerine başarılar diliyor, teşekkür ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 16:59:05
Güncelleme :31 Aralık 2010 Cuma 17:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?