1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Koçali köyünde pilav şenliği

Adıyaman merkeze bağlı Koçali köylülerinden oluşan Koçaliler Derneği (KOÇ-DER) tarafından gerçekleştirilen pilav şenlikleri protokolün katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Koçali köyü civarında bulunan mesire alanında kutlanan '2. Pilav Şenliği'ne Vali Vekili Aydın Börü, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Yusuf Bilgin, Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi Gaffari İzci ile Koç-Der Başkanı Aziz Özbilgiç ve dernek üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Koç-Der Başkanı Aziz Özbilgiç, derneği Koçali köylülerine hizmet etmek için kurduklarını belirterek, dernek üyelerine maddi ve manevi destek sağlayacaklarının sözünü verdi. Protokol üyeleri ise, bu tür etkinliklerin köylüler ve vatandaşlar arasında kaynaşmayı sağlayacağını ve diğer köylere örnek olması gerektiğini savundular. Türkülerin seslendirildiği, şiirlerin okunduğu şenliklerde katılımcılar halaylar çekerek eğlendiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 18:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet özbilgiç IP: 78.174.90.xxx Tarih : 19.11.2009 23:31:26

Birlik ve beraberligimizin  devam etmesi dilegiyle köyümüz insanına saygı ve sevgilerimle AZİZ HOCAMA başarılar