1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Komutan şehitlikleri ziyaret etti

Adıyaman Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, şehitlikleri ziyaret ederek dua etti. 

Kurban Bayramı nedeniyle şehitlikleri ziyaret eden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık ve beraberindeki askeri yetkililer, şehitliklere karanfiller bıraktı. 

Çocuklarının kabirleri başında dualar eden aileler, askerleri görünce duygu dolu anlar yaşadı. Şehit Piyade Onbaşı Ramazan Özen'in kabrini ziyaret eden yakınları, şehitlikleri çiçeklerle donattı. Özen ailesi, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık'tan, şehitlerinin isminin bir kamu binasına verilmesini istedi. Ziyaretlere Türkiye Harp Malulleri Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Dernek (TÜMŞAD) Başkanı Süleyman Bayır da katıldı. 

Şehitliklerde dualar eden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, şehit aileleriyle de bir araya geldi. Garnizon Komutanı Jandarma Albay Salık, ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde vatani görevini yaparken Gürpınar bölgesinde tatbikat sırasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Piyade Çavuş Ahmet Tunç'un baba ocağına gitti. Tunç ailesinin Besni ilçesinde bulunan evine giden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Salık, şehit babası Ali Tunç'a şahadet belgesi verdi. 

Buradaki ziyaretlerini tamamlayan Garnizon Komutanı Jandarma Albay Salık ve TÜMŞAD Başkanı Süleyman Bayır ardından şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Yağmur'un Besni ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.
 
Şehit Uzman Çavuş Mehmet Yağmur'un babası Tahir Yağmur ile bir süre sohbet eden Garnizon Komutanı Jandarma Albay Salık, ziyaretlerini noktaladı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 19:03:28
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 01:03:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?