6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kongre tarihi belli oldu

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor'da olağan kongrenin 27 Haziran tarihinde yapılacağı açıklandı.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, kongre tarihini 27 Haziran olarak belirlediklerini ve ekonomik olarak Adıyamanspor'a hizmet edeceğine inandığı bir işadamının aday olması halinde kendisinin aday olmayacağını söyledi. Ekonomik özgürlüğünü kanıtlamamış bir işadamının aday olmaması halinde kendisinin yeniden aday olacağını kaydeden Növfel Bozdoğan, yıllardır hizmet ettiği takımı yüzüstü bırakmayacağını ifade etti.

Bozdoğan, yeniden başkan olması halinde önümüzdeki sezonda mütevazi ve genç bir takım oluşturacağına işaret ederek, gecen sezon çok iyi bir takım oluşturulmasına rağmen istenilen desteği alamadıklarını vurguladı.

Bozdoğan, "Bu sezon abartılı transferler yapmayacağız. Mütevazi ve genç bir kadro oluşturacağız. Kısacası ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu sezon ligin yapısıda değişecek ve lig 18 takımdan oluşacak. Her bölgede takım sayısı ikiye bölünecek. 18 takımdan 3 takım ligden düşecek. Bizde ekonomik yükümüzü azaltmak ve açığımı kapatmak için böyle bir yola başvuracağız" dedi.

Bozdoğan, kadroyu muhafaza etmeye çalışacaklarını, Adıyamanspor'da 9 yıl boyunca futbol oynayan Fuat'ın bonservisini vererek serbest bıraktıklarını söyleyerek, takım olarak 10'un üzerinde genç yetenekle temas halinde olduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 16:18:05
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?