1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Köse: 'Eğitimin önemi büyük'


Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, bir toplumun gelişmesinde en önemli itici gücün eğitim olduğunu belirtti.

Eğitim ve öğretimin olmadığı yerde cehaletin olduğunu dile getiren Köse, bir ülkenin kalkınmasında eğitimin önemli rol aldığını vurguladı.

Adıyaman'ın eğitim-öğretim konusunda bazı eksikliklere rağmen iyi bir konumda olduğunu belirten Köse, bu eksikliklerin giderilmesiyle birlikte Adıyaman'ın geleceğe daha umutla bakan bir il olacağını kaydetti.

9 yıllık eğitimin pilot uygulaması, okul öncesi eğitim, yatılı bölge okulları, ÖSS başarı düzeyi gibi çeşitli konularda Adıyaman'ın durumunun iyileştirilmesi için mücadele ettiğini ifade eden Köse,"Bu konudaki çalışmalarımı hız kesmeden sürdüreceğim. Geleceğimizin anahtarı olan eğitim ve öğretimin öneminin bilincinde olarak, yeni eğitim-öğretim yılının Adıyaman ve tüm ülkemizdeki öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını dilerim. Görev yapan tüm öğretmen ve eğitim ordusunun diğer üyelerinin başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 12:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?