7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Köy okullarına destek

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KÖY OKULLARINA DESTEK

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından köy okulunda okuyan öğrencilere kitap ve oyuncak yardımında bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri arasındaki 'Dört Gönüllü Suvari' grubu, Kahta ilçesi Yelkovan köy ilköğretim okuluna destek verdi. İlköğretim okulu öğrencilerine koliler dolusu kitap ile birlikte anaokulu öğrencilerine oyuncak hediye eden üniversite öğrencilerinin bu duyarlı davranışı büyük takdir kazandı.

Yelkovan İlköğretim Okulu'na giden grubun üyeleri Rahime Hilal Türkaslan, Cennet Kızılaslan, Merve Çalık ve Tülay Tan kendi kitap ve oyuncakları verdi. SBS ve okuma kitaplarından oluşan kitap kolileri açılarak okula hediye edildi.

Grup Lideri Rahime Hilal Türkaslan, Toplum ve Hizmet Dersi ödevi kapsamında bu faaliyetlerin yürütüldüğünü belirterek, kitapları çeşitli dershane, yayınevleri ve kırtasiyelerden destek aldıklarını vurguladı. Türkaslan, oyuncakları ise kendi arasında topladıkları paralar ve esnafın destekleriyle alarak anaokulu öğrencilerine hediye ettiklerini söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KÖY OKULLARINA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 15:23:02
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:04:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?