1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Küçük Muhammed'e vali sahip çıktı

KÜÇÜK MUHAMMED'E VALİ SODAN SAHİP ÇIKTI

Adıyaman'da fakir ve yardıma muhtaç Mustafa Alper isimli vatandaşın uzun süredir tedavi gören ve sağlık sorunları yaşayan oğlu Muhammet Kayra'ya, Vali Ramazan Sodan sahip çıktı.

Küçük Muhammed'in yaşayabilmesi ve evde bakımının yapılabilmesi için sağlık kuruluşlarınca önerilen cihazlar alındı. Baba Mustafa Alper'in cihazın pahalı olması ve işsiz olması nedeniyle Vali Ramazan Sodan'a maddi sıkıntısını anlattı. Vali Ramazan Sodan, aileye gerekli yardımı yaparak, Küçük Muhammed'e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından 17 bin TL değerinde bir yaşam destek cihazı aldı.

1 adet aspiratör cihazı, 1 adet pulse oksimetre, 1 adet balon maske, 1 adet oksijen kandansatörü ve 1 adet süt çocuğu için mekanik vantilatör cihazı satın alındığını ve aileye teslim edildiğini belirten Vali Sodan, devletin şefkat elinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla her zaman yoksul vatandaşlara uzatıldığını söyledi.

Vali Ramazan Sodan, sosyal devlet olmanın ana unsurlarından birinin fakir ve yardıma muhtaç kişilere sahip çıkmak olduğunu belirtti.

KÜÇÜK MUHAMMED'E VALİ SODAN SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 13:23:03
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 17:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?