1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kulüpler arası halk oyunları yarışması

Adıyaman'da kulüpler arası halkoyunları il birincilikleri yarışmalarında kıyasıya mücadele yaşandı.

Adıyaman Anadolu Öğretmen Lisesinde gerçekleştirilen halkoyunları yarışması yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde, stilize ve geleneksel dalda düzenlendi.

Adıyaman yöresine ait oyunların sergilendiği yarışmada kıyasıya mücadele yaşandı.

Yarışma esnasında halkoyunları ekiplerinde bulunan öğrencilerin aileleri alkış temposu tutarak çocuklarına destek verdi. Gün boyu süren yarışmalar sonunda stilize dalda; yıldızlarda Fatih İlköğretim Spor Kulübü, gençlerde Osmangazi İlköğretim Spor Kulübü, büyüklerde Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü birinci oldu.
Geleneksel dalda ise yıldızlarda Kahta Samyeli İlköğretim Okulu Spor Kulübü, gençlerde Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü, Büyükler Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Genlik Spor Kulübü birinciliği elde etti.

Dereceye giren ekiplere madalya ve ödülleri takdim edildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2008 Pazar 16:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasinkaman IP: 85.105.61.xxx Tarih : 2.04.2008 19:40:50

ben orda yoktum ama sidisini izledim orda kahat lisesi birinciliği haketmiş ama nasıl madalyayı başkasına vermişler bende şaşırdım en güzel oynayan ekip kahta lisesi yine kahtaya haksızlık nasıl kahta belediye spora haksızklık yapıldı halk oyunlarımızda yine haksızlık yapıldı ya bunlar ya kahtaya hiç bir şeyi yakıştırmıyurlar yada kahtayı adam yerine kuymuyurlar