6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Kurumlararası futbol turnuvası başladı

KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Futbol İl Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Kurumlar Arası Futbol Turnuvası' Adıyaman'da aktif olarak çalışan basın mensuplarının oluşturduğu Basınspor ile Ormanspor arasında oynanan açılış maçı ile başladı.

Adıyaman Belediyesi Spor Tesislerinde başlayan turnuvanın açılış programına Vali Yardımcısı Yakup Güney, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Çevre ve Orman İl Müdürü Harun Dindar ile spor camiası katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Çevre ve Orman İl Müdürü Harun Dindar, kurumlar ararsı diyalogu artırmak amacıyla turnuvayı düzenlediklerini ve bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise; Belediyespor Tesislerini bu gibi turnuvalara sürekli açık tutacaklarını söylerken, kurumlararası diyalogun futbol turnuvaları ile daha da pekiştiğini söyledi.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinin iş verimliliğini de artırdığını ifade eden Başkan Büyükaslan:"Bu turnuvada mücadele edecek oyuncuları kutluyorum. Yoğun iş temposunun yanında sosyal faaliyetlere de önem veriyorlar. Bu turnuva kaybedeni olmayan bir turnuvadır, temel amaç spor yapmaktır" dedi.

Vali Yardımcısı Yakup Güney de, Herkes İçin Futbol İl Temsilciliği'nin son yılda sporu geliştirme anlamında güzel çalışmalar yaptığını belirtirken, şöyle konuştu:"Futbol dostluk ve kardeşlik oyunudur. Burada amacımız dostluğun kazandığını herkese göstermektir. Umarım Turnuvayı kazasız belasız ve sakatsız sona erdiririz" dedi.

Konuşmaların ardından turnuvanın başlama vuruşu Vali Yardımcısı Yakup Güney ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından yapıldı. Açılış maçında Ormanspor 4-1 galip geldi.

KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
KURUMLARARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 14:55:00
Güncelleme :5 Kasım 2010 Cuma 01:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?