1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Kutlu doğum pilavı dağıtıldı

Durak (Menzil) Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları çerçevesinde pilav günü düzenlendi.

Demokrasi Parkı sosyal çadırında düzenlenen pilav gününe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Durak Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan bin 500 kişilik pilav davetlilere ikram edildi.

Dernek yöneticileri tarafından davetlilere Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in hayatını ve güzel ahlakını anlatan kitap ve dergi hediye edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pilav gününde, kazanlarla pişirilen pilavlardan alan vatandaşlar dua etti.

Durak Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nazım Yardımcı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in 1437. doğum yılında kutlamalara vakıf olarak katkı sağladıklarını belirterek, "Vakıf olarak Kutlu Doğum Haftası kutlamalarına katkı sağlamak istedik. Vakfımız çok yönlü olarak vatandaşa hizmet etmeye çalışıyor. Üç yıldan beri düzenli olarak 50 aileye gıda yardımı, bu ailelerin çocuklarının eğitim giderleri ve 40 öğrenciye düzenli olarak burs veriyoruz. Vakıf olarak son bir yıldan beri bu tür sosyal faaliyetlere ağırlık verdik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 17:15:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?