6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Ligde en iddialı takım biziz!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda liderlik koltuğuna oturan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Adıyamanspor'un kaliteli bir takım olduğunu fakat ekonomik sıkıntı içersinde olduklarını kaydetti.

Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, sezon başından beri teknik direktör tercihlerinde bazı sıkıntılar yaşandığını fakat en sonunda Mehmet Ali Çınar ile futbolcular ve teknik heyetin uyum içersinde çalıştığını belirtti. Adıyamanspor'un koşan ve pres yapan bir takım olduğunu kaydeden Bozdoğan, son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alındığını söyledi.

Bozdoğan, "Bundan sonra en az puan kaybıyla liderliğimizi sürdürmek ve şampiyon olmak istiyoruz. Takımımız grup maçlarında başarılı olabilecek, Bank Asya Ligi'nde mücadele edebilecek kalitede bir takımdır. Önümüzde ki Elazığspor ve Van Belediyespor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu iki maçı alırsak ligde lider olma olasılığım yüzde 70'dir. Ligde en iddialı takım biziz" dedi.

Takımın maddi sıkıntılara rağmen büyük işler başardığını belirten Bozdoğan, "Takımımız uyumunda ve futbolcular noktasında bir eksiğimiz yok. Tek sıkıntımız ekonomik problemlerdir. İşadamlarımız takıma karşı duyarsız davranıyorlar. Üst düzey yöneticilerimizin gayretleriyle bugüne kadar 100 bin TL toplanabildi. Çok büyük ümitlerle İstanbul'da yaptığımız gecede ise 30 bin TL vaat edildi fakat bununda ancak yarısı hesabımıza yatırıldı. Birde bunların üzerine maliye tarafından vergi borçlarından dolayı 850 bin TL icra koyunca, ekonomik sıkıntımız hat safhaya ulaştı" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:49:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 18:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?