2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Lise öğrencisinden resim sergisi

Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencisi Begün Sevinç, ikinci resim sergisini açtı.

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi okul binasında açılan serginin açılışına Vali Ramazan Sodan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Serginin açılışını Vali Ramazan Sodan ve sergiye katılan protokol üyeleri birlikte yaptı. Açılış sonrası sergi sahibi Güzel Sanatlar öğrencisi Begün Sevinç, katılımcılara sergi içerisinde yer alan eserleri tanıttı.

Serginin 4 gün süresince vatandaşlara açık olacağını dile getiren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Begün Sevinç, sergide 30 eserin yer aldığını vurgulayarak, " Bunlardan 2 tanesi kolaj, 2 tanesi ebru, diğerleri ise grafik tasarım eserleridir. Bu serginin açılmasında en çok ailemin desteğini aldım. Bu tür sergiler ve çalışmalar devam edecektir. Hedefim grafiker veya iç mimar olmak" dedi.

Sergide yer alan eserlerin güzel çalışmalardan oluştuğunu belirten Vali Ramazan Sodan, sergi sahibi öğrencinin daha güzel çalışmalara imza atacağına inandığını kaydetti.

Kolaj, Grafik Tasarım ve Ebru sanatı eserlerinin yer aldığı sergide, Ahmet ve Ayşe Sevinç çifti kızlarıyla gurur duyduklarını ve kızlarının sanata meraklı olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?