7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Liseli gencin akıl almaz intiharı

LİSE ÖĞRENCİSİ GENCİN AKIL ALMAZ İNTİHARI

Adıyaman'da lise son sınıf öğrencisi ormanlık alandaki kayalıkta kendisini jiletledikten sonra üzerine tiner dökerek yaktı ve daha sonra kayalıklardan aşağı atladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karadağ Ormanları kayalıklarında meydana geldi. Adıyaman Anadolu Lisesi öğrencisi son sınıf öğrencisi olan Ebumüslüm D. (18) yaşındaki öğrenci akıllara durgunluk veren bir şekilde intihar etti. İki gün önce olduğu tahmin edilen intihar olayında, bunalıma giren Ebumuslüm D. Karadağ ormanlık alanına gitti.

İlk belirlemelere göre, ormanlık alandaki kayalıkların üzerine çıkan şahıs, yanında götürdüğü jiletlerle vücuduna zarar verdikten sonra, tineri üzerine dökerek kendini ateşe verdi. Ateşler içerisinde kalan şahsın kendisini yaklaşık 40 metre yükseklikteki kayalıklardan yanarken aşağı bıraktığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

İki gün boyunca kayıp olan ve okula da gitmeyen öğrencinin hayatından endişe eden ailesi şahsın bulunması için güvenlik güçlerine bilgi verdi. Yapılan arama ve taramalarda ormanlık alanda şahsın cesedine ulaşıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede, olay yerinde jilet, kibrit ve tinere rastlarken şahsın vücudunun tanınmaz hale geldiği öğrenildi. Şahsın cenazesi Adıyaman Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 11:09:02
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 15:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?