1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Liselilerin yıl sonu gecesi

Adıyaman Özel Merkez Lisesi son sınıf öğrencileri, düzenlenen yılsonu gecesinde gönüllerince eğlendi.

Antik Garden'de düzenlenen yılsonu gecesine Özel Merkez Lisesi idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı. Şiirlerin okunduğu, şarkıların seslendirildiği gecede bu yıl mezun olacak olan son sınıf öğrencileri Öğrenci Seçme Sınavı öncesi stres attılar. Gecede mezuniyetlerin kep atarak kutlayan öğrencilere okul idarecileri tarafından başarı belgesi verildi. 11. yılında yüzlerce öğrenciyi mezun ettiklerini söyleyen okul kurucularından Ziya Bayam, mezun ettikleri öğrencilerin büyüdüklerini
görmekten mutluluk duyduklarını ve onlarla birlikte heyecanlandıklarını dile getirdi.
Mezun olan arkadaşlarını temsilen konuşan Büşra Saygı, arkadaşları ile güzel günler yaşadıklarını ve ayrılacak olmalarından dolayı üzüntü yaşadıklarını belirterek, öğretmenlerini verdikleri emeklerden ötürü teşekkür etti.
Öğrenci velileri adına konuşan İsmet Saygı ise çocuklarının büyüdüklerini görmekten gurur duyduklarını ve heyecanlandıklarını vurgulayarak, mezun olan öğrencilerin daha iyi seviyelere geleceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Dönemin en başarılı öğrencisi olarak adını okulun başarı kütüğüne yazan 12 FEN/A sınıf öğrencisi Yaşar Kapıcı, başarısında emeği geçen öğretmenlerin haklarını hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti.  Konuşmaların ardından 'Gölgede 40 Derece' pop ve rock grubunun seslendirdiği şarkılarla eğlenen öğrenciler, arkadaşları ve velileri ile dans ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 12:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?