6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Malatya Caddesi'nde çalışmalar

Adıyaman Belediyesinin Malatya Caddesinde sürdürdüğü yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri yolda kanalizasyon döşeme çalışmalarına başladı. 

Adıyaman Belediyesi Fen İşlerine Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yolun altyapısını tamamlamak amacıyla kanalizasyon için yaklaşık bin metre uzunluğundaki mesafeye 20 santimetre iç çapında beton büz boru döşüyor. Yetkililer kanalizasyon döşemesinin yapılmasının ardından Malatya Caddesinde alt yapı çalışmalarının sona ereceğini, kaldırım ve asfalt çalışmalarının başlatılacağını açıkladılar. 

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan Malatya Caddesindeki çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, Malatya Caddesinin artık ölüm yolu değil doğum yolu olacağını dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2007 Perşembe 14:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nihat güven IP: 212.175.38.xxx Tarih : 5.04.2007 14:04:29
yol yapımından dolayı belediye başkanına teşekür ederiz yalnız yol yapıma çok yavaş yapılmaktadır yaza girmeden yapılsa çok makbule geçer nedeniise çok toz oluyor vatandaş rahatsız oluyor ben şahsen o mahalede oturuyorum çok toz oluyor ricamız nekadar çabuk olursa o kadar iyiolur çünki toz insanın sağlığını bozuyor teşekürler