6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Malatya'dan davet var!

ADIYAMAN'DAKİ STK VE FİRMALAR FUARA DAVET EDİLDİ

Malatya Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan Malatya Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarına Adıyaman'da ki sivil toplum kuruluşları ve firmalar davet edildi.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamit Özpolat ile birlikte Adıyaman'a gelerek, bir takım ziyarette bulundular. Ziraat Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve firma yetkililerini ziyaret edilerek, fuara davet edildi.

2003, 2004 ve 2009 yıllarında yapılan Malatya Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı bu yıl daha geniş kapsamlı olarak düzenlenecek. Bölgesel olarak yapılması planlanan fuara Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Osmaniye, Adana, Hatay, Sivas, Elazığ, Bingöl, Muş, Batman ve Siirt illerindeki firmalar ve STK'lar davet edilecek.

Bu yıl 4.'sü yapılacak olan fuarın daha renkli ve geniş katılımlı olacağını kaydeden Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, 2010 yılında fuara Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı isminin verileceğini söyledi.

Nalçacı, "1-4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan fuarın Malatya ayağında çalışmalar tamamlandı. Önümüzdeki süre zarfında diğer illerde ki çalışmaları tamamlayacağız. Bu yılki fuara geniş katılım olmasını bekliyoruz. Yurt dışı firmalarında fuara katılması için görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Nalçacı, ziyaret ettiği STK'lara ve firmalara Malatya kaysısından hediye etti.

ADIYAMAN'DAKİ STK VE FİRMALAR FUARA DAVET EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 17:32:03
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 23:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?