1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Mara Mahallesi alt yapı çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından şehir genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında Mara Mahallesi'nde iki ayrı sokağa kanalizasyon şebekesi döşeniyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce mahallede iki ayrı noktada altyapı sorununun giderilmesi amacıyla şebeke döşemesi çalışması yapılıyor. Sıcak yaz ayların başlamasıyla birlikte olası kötü kokuların ve çocuklar için mikrop kaynağı olan atık suların önüne geçilmesi amacıyla yürütülen altyapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak kullanıma açılacağı öğrenildi.

Her mahallede bu çalışmaların yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Kanalizasyon ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Amacımız alt yapı sorununu çözüme kavuşturup şehrimizi daha modern bir hale getirmektir. Şu sıralar Mara Mahallesinde yoğunlaşmış durumdayız.

Buradaki altyapı sorununu çözüme kavuşturduktan sonra çalışmalarımızı farklı bölgelere kaydıracağız. Kentimizin gelişmesi açısından belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti sunabilmenin çabası içerisindeyiz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 18:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?