6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Marangozlar Çarşısı'nda 6 dükkan yandı

ADIYAMAN'da Eski Marangozlar Çarşısı'nda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 6 dükkan tamamen yandı.

Yangın, bugün akşam saatlerinde Eski Marangozlar Çarşısı'nda çıktı. Çarşıdaki dükkanlardan birinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede çevredeki beş dükkana daha sıçradı. İtfaiye ekiplerine haber verilirken, bir yandan da esnaf, yanan dükkanlardaki eşyalara kurtarmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Söndürme çalışmaları sırasında itfaiye ekipleri ile çarşı esnafı arasında zaman zaman tartışma yaşandığı görüldü.

Yanan dükkanlarda incelemelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı AKP'li Necip Büyükaslan, zamanında müdahalede bulunduklarını ifade ederek, “Aski taktirde yangın bütün dükkanlara sıçrayacaktı. Elbette dükkanlar ahşap olunca alevler daha çabuk yayılıyor. Söndürme çalışmalarından sonra yangının nedenini araştıracağız. Esnafımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2007 Pazar 22:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cafer aldan IP: 88.230.244.xxx Tarih : 13.08.2007 04:57:33
adıyamanlı marangozlarımıza vede tüm adıyamanlılara geçmiş olsun.gerçekten ucuz anlatılmış.allahtan marangozların büyük bir çogunlugu yeni yaptırılan marangozlar çarşısına taşınmış.yoksa bundan 15 yıl önce yaşana faciaya benzer bir tabloyla karşılaşabilirdik.tekrardan çok çok geçmiş olsun.