1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Matematik şampiyonlarına ödül

Dördüncü Türkiye Ulusal Matematik Olimpiyatları'nda Türkiye derecesi yapan öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ı ziyaret etti.

Özel İkbal İlköğretim Okulu'ndan derece yapan 3 öğrenci Matematik Olimpiyatları'nda elde ettikleri başarıyı paylaşmak için Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ı ziyaret etti.

Okul Müdürü Ebubekir Mert, Matematik Öğretmeni Mustafa Alagöz ile birlikte 8. sınıf öğrencileri Taha Varol, Muhammet Yonucu ve Mehmet Çeritoğlu, madalya ve ödülleriyle birlikte Büyükfırat'ı makamında ziyaret etti. Büyükfırat'a çiçek takdim eden öğrencilere, Büyükfırat kitap hediye etti. Türkiye Matematik Olimpiyatları Şampiyonası'nda Taha Varol 2., Muhammet Yoncu ve Muhammet Çeritoğlu 3.'lük elde etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Büyükfırat, öğrencilere Hasan Taşar isimli işadamı tarafından bilgisayar hediye edileceğini belirtti. Büyükfırat, "Alın teriyle sulanmayan hiçbir ağaç meyve vermez. İlerlemek için imkansızı kendinize hedef koyacak ve onu başarmak isteyeceksiniz. İmkansızı heves ve hırsla isterseniz büyük başarılara imza atacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 16:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?