1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Meclis üyelerine teşekkür plaketi

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından, 2004-2009 yılları arasında il genel meclis üyeliği yapan meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi.

İl Genel Meclis salonunda gerçekleştirilen plaket töreninde Vali Ramazan Sodan, meclis üyelerinin plaketlerini takdim etti. Plaket törenine İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, Meclis Başkanı Celal Erkan ve meclis üyeleri katıldı. 29 Martta yapılan Mahalli İdareler seçimleri sonrasında il genel meclisinde 17 meclis üyesi değişerek yerine yeni meclis üyeleri seçilirken, 13 meclis üyesi eski üyelerden oluştu. Valilik İl Özel İdaresi tarafından görev yapan meclis üyelerine vefa örneği gösterilerek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Plaket töreninde konuşan Vali Ramazan Sodan, yeni seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Yeni seçilen üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar aday olmayan ve seçilemeyen üyelerimize 2004-2009 yılları arasında verdikleri gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Son yıllarda il özel idareleri ve il genel meclisleri çok etkili duruma gelmişlerdir. Çok güzel hizmetler vermektedir. 2004 yılından bu güne kadar köylerimizin alt yapı, yol ve su sorunu kalmamışsa, diğer menfez ve köprü işlemleri yapılmışsa bu meclisin çalışmalarıyla olmuştur. Meclis üyelerinin yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz ise, il genel meclis üyelerinin uyumlu bir çalışma temposu sergilediklerini belirterek, "Hakikaten il genel meclisimiz yoğun bir çalışma sezonu geçirdiler. İyi niyetle çalıştılar. Her bakımdan il özel idaresine yardımcı oldular. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Bundan sonra ki hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı Celal Erkan ise, kendilerine layık görülen plaketten dolayı teşekkürlerini sunarak, "Emek verdiğimiz beş yılın sonunda hep beraber ve birlikte çalışarak başarılı çalışmalara imza attık. Bu çalışmalar neticesinde valimiz meclis üyelerimizi düşünerek duyarlılık göstermiştir. Bizleri onore etmiştir. Şahsım ve meclisim adına valimize teşekkürler ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 16:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?