1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Mehmet Çalğan'a ziyaret

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Kaymakamı Ercan Turan ve daire müdürleri, DTP'li belediye başkanını makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Kaymakam Ercan Turan ile daire müdürleri, Pınarbaşı beldesinin DTP'li Belediye Başkanı Mehmet Çalğan'ı ziyaret etti. Kaymakam Turan ve beraberindeki heyeti Çalğan kapıda karşıladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Pınarbaşı beldesinin ekilebilir arazisinin azlığı ve beldede meyveciliğin geliştirilmesi için yapılması gerekenler konuşuldu.

Kaymakam Turan, belediye başkanına hayırlı olsun dileklerini sunarak, "İyi hizmetler yapacağınıza inanıyorum, başkanlığınız hayırlı olsun. Güzel icraatlarınızı ve kaliteli hizmetlerinizi bekliyoruz. Yeni görevinizi tebrik eder, başarılar dileriz "dedi.

Pınarbaşı Başkanı Mehmet Çalğan ise, Pınarbaşı halkının büyük beklentilerinin olduğunu kaydederek, "Pınarbaşı halkının benden büyük beklentileri var. En iyi hizmetleri yapmaya çalışacağım. Buraya kadar gelerek bizleri ziyaret etmenizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?