6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Mehmet'ten 3 aydır haber yok

TAMİRCİ GENÇ ÜÇ AYDIR KAYIP

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde babasının tamirci dükkanında çalışan 18 yaşındaki Mehmet Ocak, tam 93 gündür kayıp.

Babası Ömer Ocak'a ait tamirci dükkanında çalışırken, abisi Mustafa Ocak'a 'Adıyaman'a gidiyorum' diyerek ayrılan Mehmet Ocak, bir daha geri dönmedi. Kayıp olduğu günden beri, güvenlik güçlerine bilgi veren aile 93 günden beri Mehmet Ocak'ı arıyor.

Kaybolmasından yaklaşık 10 gün sonra İstanbul kodlu telefonla evi arayarak kendisini merak etmemelerini söyleyen Mehmet Ocak'ın İstanbul'da olduğu tahmin ediliyor. İstanbul'da bulunduğu adresi vermeyen şahsın kötü niyetli insanlarla karşılaşmasından ve başına bir şey gelmesinden korkan aile, tedirgin bir şekilde bekliyor.

Baba Ömer Ocak, oğlundan bulunduğu adresi ısrarla istediğini fakat adresi kendisine vermediğini belirterek, oğlunun başına bir iş gelmesinden korktuğunu ifade etti.

Ömer Ocak, "Benim oğlum Adıyaman dışında bir yer görmedi. Oğlumu kolayca kandırabilirler. Kötü niyetli kişilerle tanışması halinde başına bir iş gelmesinden korkuyorum. Oğlumu bulmak için elimden gelen gayreti göstermeye devam edeceğim. Oğlumu çok merak ediyor ve eve dönmesini istiyoruz. İnşallah bizim içinde bulunduğumuz durumu öğrenir ve geri gelir" dedi.

TAMİRCİ GENÇ ÜÇ AYDIR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?