1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Memur-Sen'liye sigorta

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Adıyaman İl Temsilcisi Gaffari İzci, Memur-Sen üyelerinin 'Grup Ferdi Kaza Sigortası' ile teminat altına alındığını açıkladı.

Memur-Sen ile SBN Sigorta arasında imzalanan sigorta hizmetleri anlaşmasıyla sendika üyeleri, kazalardan kaynaklanacak kayıplara karşı teminat altına alınırken, çeşitli sigorta branşlarındaki poliçelerden daha düşük ücretle yararlanacak. Sigorta primlerinin Memur Sendikaları Konfederasyonu tarafından ödeneceği açıklandı.

Sendika binasında basın açıklaması yapan Memur-Sen İl Temsilcisi Gaffari İzci, "Bu anlaşma ile kazaya bağlı vefat eden veya sürekli sakatlık durumlarında üyelerimize 15 bin TL tutarında nakit ödeme yapılması imkanı sağladık. Poliçe kapsamında deprem, terör, yangın ve boğulma riskleri gibi durumlarda yer alacak. Bu durumdan üyelerimizin yanı sıra aileleri de yararlanabilecekler. İmzalanan anlaşma ile üyelerimiz zorunlu trafik sigortası poliçelerinde aracın kayıtlı olduğu ilde SBN sigorta ve acenteleri tarafından fiilen uygulanan taban fiyattan işlemlerini tamamlayacaklar. Sendikamızdan ayrılan veya üye olmaya engel bir göreve atanan üyelerimiz SBN sigortadan poliçelerini sözleşme kapsamında aldıkları takdirde sendikamızın hediyesi olan 30 bin TL tutarında teminat içeren ferdi kaza sigortası poliçesi kazanacaklardır. Bu günden itibaren sendika üyelerimiz grup ferdi kaza sigortası poliçesi sertifikalarını alabilecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 23:08:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?