7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Merinos satış mağazası açıldı

MERİNOS FABRİKA SATIŞ MAĞAZASINI VALİ RAMAZAN SODAN AÇTI

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Erdemoğlu ailesi tarafından açılan Merinos Fabrika Satış Mağazasının resmi açılışını Vali Ramazan Sodan gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan fabrika satış mağazasının açılışına, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abuzer Yücel, Besni Kaymakamı Aytaç Akgül, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Ailesi, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erdemoğlu ailesine Besni'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Ramazan Sodan; "Besni'ye fabrika satış mağazamız ekonomik hareketlilik getirecektir. Besni'ye bu illin mimarlık fakültesi birde bunu kampus olarak Besni'ye kazandırabilirsek Besni'nin önü açılacak ve daha büyük imkanlar sağlayacaktır" diye konuştu.

Besni Mustafa Baba İlköğretim Okulu Halkoyunları ekibinin gösterisi ile başlayan açılışta konuşan Merinos A.Ş. yönetim kurulu üyesi İbrahim Erdemoğlu; "Merinos Besni'nin ve Besnililerin markasıdır. Besnililerin firmasıdır. Bizler sadece yöneticileri ve idarecileriyiz. Sonuç olarak Besni'mize hizmet onurdur" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından davetliler fabrika satış mağazasını gezdi.

MERİNOS FABRİKA SATIŞ MAĞAZASINI VALİ RAMAZAN SODAN AÇTI
MERİNOS FABRİKA SATIŞ MAĞAZASINI VALİ RAMAZAN SODAN AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 16:56:05
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 18:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?