7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Mesai sonrası hizmet veren branşlar

ADIYAMAN'DA MESAİ SONRASI POLİKLİNİK HİZMETLERİ

Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş, Devlet Hastanelerinde mesai sonrası hizmet veren branşları açıkladı.

Sağlık İl Müdürü Mehmet Emin Taş'ın yaptığı açıklamaya göre, bu uygulamaların mesai saatlerinde iş yoğunluğu nedeniyle hastaneye gidemeyen vatandaşlara yarar sağlayacak. Taş, yaptığı açıklamada mesai sonrası hizmet vermeye devam edecek olan hastaneleri ve branşları şöyle sıraladı:"Bakanlığımızın mesai dışı poliklinik hizmetlerine yönelik uygulama esasları dahilinde il merkezindeki hastanelerimiz gerekli düzenlemeyi yapmak suretiyle vatandaşlarımıza belli branşlarda hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda

Adıyaman Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları, Ortopedi, Psikiyatri, Genel Cerrahi ve Dermatoloji branşlarında, 82. Yıl Devlet Hastanesinde İç Hastalıkları ve Genel Cerrahi branşlarında, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde de Diş polikliniğinde mesai dışı poliklinik hizmetleri veriliyor. Kadın doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesinde de gerekli düzenleme tamamlandıktan sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları branşlarında mesai dışı poliklinik hizmetleri verilmeye başlanacak."

Taş, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Böylece mesai saatlerinde iş yoğunluğu nedeniyle hastaneye gitmekte güçlük çeken vatandaşlarımız mesai sonrası hastanelerimizden poliklinik hizmeti alabilecek. Bu uygulamayı Ramazan ayında başlattık. Uygulamayı sürekli kılmak istiyoruz. Bu uygulama ile gündüz yaşanan yoğunluğu da bir nebze azaltmış olacağız. Vatandaşlarımızın mesai dışı poliklinik hizmetlerinden maksimum düzeyde yararlanabilmeleri için gerekli bilgilendirme ve her türlü düzenlemeyi eksiksiz yerine getireceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 11:41:01
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 15:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?