7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

MHK hakemleri eğitime aldı

MERKEZ HAKEM KURULU ADIYAMANLI HAKEMLERİ EĞİTİME ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu bölge sorumlusu Galip Bitigen'in de katılımıyla hakemlere eğitim verildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman şubesinde gerçekleşen eğitime 25 il hakemi, 4 klasman hakemi, 2 klasman gözlemcisi, 6 il gözlemcisi, 22 hif hakemi katıldı. TFFHGD başkanı Akif Beyaz, TFF Merkez Hakem Kurulu 8. Bölge Sorumlusu Galip Bitigen ve Eğitim Sorumlusu Seyfettin Candemir'e plaket ve Nemrut Heykelcikleri verildi.

Eğitim çalışması öncesinde açılış konuşmasını yapan TFFHGD Başkanı Akif Beyaz, aylık olarak verilen bu eğitimlerin önemine dikkat çekerek, eğitimlerin kaliteyi arttırdığına dikkat çekti.

TFF Merkez Hakem Kurulu 8. Bölge Sorumlusu Galip Bitigen, Adıyaman'da TFF'nin alt bileşenlerinin uyum içersinde çalıştığını ve çekişme olmamasının başarıyı getirdiğini vurguladı.

Bitigen, "Merkez Hakem Kurulu epak eğitimi için buradayız. Merkez hakem kurumundan eğitimcimiz bu görevi icra edecektir. Adıyaman en sorunsuz illerden bir tanesidir. TFF'nin taban bileşenleri birlik içersinde olan nadir illerden birisidir. Adıyaman'da taban birliklerde çekişme yok. Birlik ve beraberlik olduğu için başarı var. TFF Merkez Hakem Kurulu olarak eğitime birinci derecede önem veriyoruz. Uluslar arası hakem seminerlerinde verilen ne ise bölgelerimizde verilen eğitim seminerlerimizde içerik

olarak aynısıdır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Seyfettin Candemir tarafından eğitim verildi.

MERKEZ HAKEM KURULU ADIYAMANLI HAKEMLERİ EĞİTİME ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 17:13:00
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 18:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?