2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

MHP Adıyaman adayı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı, belediye başkan adayını belirledi. 

MHP İl binasında İl Başkanı Mahmut Çakırtaş ve parti üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda MHP Belediye başkan adayı Mehmet Gürlevik olarak açıklandı. Tabipler Odası Başkanlığı görevini yürüten Dr. Mehmet Gürlevik, adaylığının açıklanmasının ardından parti üyelerine hitap eden bir konuşma yaptı. Adıyaman'a Belediye Başkanı olarak faydalı bir birey olacağını belirten MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Gürlevik, kentin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri yakından takip ettiğini belirtti. Adaylıkla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha geniş katılımlı bir konuşma yapacağını söyleyen Gürlevik, "Adaylığımın hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

MHP'nin Adıyaman Belediye başkan adayını açıklayan MHP İl Başkanı Mahmut Çakırtaş, ekonomik kriz ve dış ticaret konularına açıklık getirdi. Çakırtaş, "Küresel kriz bizi teğet geçmemiştir. Evimizin içine kadar girmiştir. AK Parti dış politikalarda başarılı olamadığı için bugün bir takım Ermenilerden özür dileme kampanyaları başlatılmıştır. Dış politikada Ermeni meselesi diye bir şey yoktur. Bu kampanya birkaç kendini bilmezin başlattığı kampanyadır" diye konuştu. 

Adıyaman Belediyesinin çalışmalarına da değinen Çakırtaş, Adıyaman'ın su kenti olduğuna dikkat çekerek, "Ne hikmetse arife gecesi suyu Adıyaman'a getirmeyenler, boruları getirip refüjlere koydular" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 15:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet fatih ERKAYA IP: 78.186.116.xxx Tarih : 3.01.2009 11:52:39

BEN BİR ADIYAMANLI OLARAK VE KOYU MHP Lİ OLARAK YENİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI KUTLUYORUM İNŞALLAH 2009 YILI ADIYAMANA VE MHP YE ŞANS GETİRMESİNİ DİLİYORUM. (ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ)