6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

MHP merkez ilçe başkanı değişti

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Adıyaman Merkez İlçe Başkanı sadık Tekeş'in il dışına gitmesi nedeniyle istifa ettiği başkanlık görevine Mustafa Akçoban getirildi.

Daha önceden Merkez İlçe Başkan Yardımcısı olan Mustafa Akçoban, genel merkez tarafından Merkez İlçe Başkanı olarak atandı. MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, İl Başkan Yardımcısı Abuzer Fidan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçoban konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

MHP İl başkanı Hüseyin Özgün, Mustafa Akçoban'a başarılar dileyerek, diğer siyasi partiler gibi kendilerinin de seçim çalışmalarını yürüttüklerini ve bu çalışmalara Mustafa Akçoban ile devam edeceklerini söyledi.

MHP'yi tek başına iktidar yapmak olduğunu aktaran Hüseyin Özgün, gündemle ilgili olarak ise AK Parti'nin kirli çamaşırlarının gözler önüne serilmeye başlandığını savundu. Özgün, AK Parti karşıtı herkesi MHP çatısı altında birleşmeye davet etti.

Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akçoban ise, görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içersinde olacağını belirterek, "Bana verilen destekten dolayı tüm ülkücülere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğiz. Ülkücülerle sırt sırta verip başarılı bir çalışma sergileyeceğiz" dedi.

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 16:25:03
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 00:54:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?