6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

MHP'de erken seçim çalışması

MHP İL TEŞKİLATI ERKEN SEÇİM İHTİMALİNE KARŞI ÇALIŞMA BAŞLATTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hüseyin Özgün, erken seçim olma ihtimaline karşı ön çalışma başlattıklarını söyledi.

İl Başkanı Hüseyin Özgün, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Toprak, Mustafa Alan ve Çetin Öztürk, Besni ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret esnasında İl Başkanı Hüseyin Özgün, Türkiye'de ki siyasi gündemin her gün değiştiğini dile getirdi. 2010 yılında erken seçim olması ihtimali üzerine seçime hazır bir vaziyette girmek için ön çalışma başlattıklarını kaydeden Özgün,"Bu vesile ile Besni ilçe teşkilatımıza bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyarette ilçe yönetimi ile görüş alışverişinde bulunduk.

MHP tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da da bir erken seçime hazır ve nazırdır. Parti olarak hedefimiz MHP'yi tek başına iktidarda getirmektir. Son genel seçimlerde iktidar partisi Adıyaman'da 4 tane milletvekili çıkardı ve 7 yıla yakın bir süredir iktidarda ancak bu durum Adıyaman'a hiçbir şey kazandırmadı. Bizim 3,5 yıl iktidarda kaldığımız dönemde Adıyaman çok şeyler kazanmıştı" dedi.

"KÜRT AÇILIMINA KARŞIYIZ"

Ülkenin Kürt açılımına ihtiyacı olmadığını savunan Özgün, "Türkiye'de, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Türk-Kürt yüzyıllardır birer kardeş olarak yaşamışlar, et-tırnak olmuşlar, kız alıp-kız vermişlerdir. Uygulanan bu politika Türkiye'yi bölme planının bir parçasıdır. Bu nedenle açılıma kesinlikle karşıyız. Bu sebeple ülke genelinde MHP'ye büyük bir sempati doğmuştur. Hem ülke genelinde hem Adıyaman'da bizleri yollarda gören partili partisiz herkes MHP'ye geçeceklerini ve MHP'ye oy vereceklerini

samimi bir dille söylemektedirler. Bize de bu şevk ve heyecan vermektedir. Umuyoruz önümüzdeki seçimlerde de MHP tek başına iktidar olacaktır. Adıyaman'da da milletvekili çıkarmamız açısından Besni bizim için çok önemlidir. Yapılacak seçimlerde 1999 yılında Besni'de de aldığımız oydan daha fazla oy bekliyoruz. Besni ilçe teşkilatımızın üstün gayretleri ile bu oyada sahip olacağız diye düşünüyorum" diye konuştu.

TEKEL İŞÇİLERİNİN YANINDAYIZ

MHP olarak TEKEL işçilerinin eylemlerine ve haklı davalarına destek verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Grup başkan vekilimiz TEKEL işçilerinin durumlarının düzeltilmesiyle ilgili meclise bir önerge vermişti. Bu hem Adıyaman'da ki hem de ülke genelindeki TEKEL işçilerini çok sevindirmiştir. Biz de il teşkilatımızla TEKEL işçilerini ziyaret ederek bu konudaki desteğimizi gösterdik. TEKEL işçilerinin durumu düzelir diye ümit ediyoruz. Ancak şuna da inanıyoruz kendilerini havuza sokanları, işçilerimiz seçimde sandığa gömeceklerdir."

MHP İL TEŞKİLATI ERKEN SEÇİM İHTİMALİNE KARŞI ÇALIŞMA BAŞLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 13:54:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?