1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Milletvekili Aydın esnaf ziyaretinde

AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, meclisin tatile girmesinin ardından geldiği memleketinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Meclisin tatile girmesiyle birlikte seçmenlerin karşısına çıkan milletvekilleri, seçmenlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmeye çalışıyor.

AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, bir taraftan ilçe ziyaretlerine başlarken diğer taraftan Adıyaman merkezdeki esnafı ziyaret ediyor. Ahmet Aydın Gölbaşı ilçesine gittikten sonra Adıyaman'daki taziye evlerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ile birlikte esnafı gezen Aydın, onlarla sohbet etti. Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları dinleyen Ahmet Aydın, AK Parti iktidarının toplumun her kesimini kucakladığını ve sahip çıktığını belirtti.

İşyeri sahiplerinin ekonomik dar boğazlık yaşadıklarını ifade etmeleri üzerine Aydın, Türkiye ekonomisin AK Parti iktidarı ile güçlendiğini ve ülkede krizler döneminin bittiğini belirterek, ekonomin daha da iyi olacağını vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 21:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?