2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Minikler hünerlerini sergiledi

Adıyaman'da dört ana okulu tarafından düzenlenen okul öncesi eğitim şenliklerinde, minik öğrenciler kavurucu güneşin altında gösteri yaptı.

Okul öncesi eğitim şenliklerinde kapsamında Biraralık İlköğretim Okulu önünde toplanan Zübeyde Hanım, Latife Hanım, Halide Edip ve Nene Hatun Anaokulu öğrencileri ellerinde balonlarla Mimar Sinan Kültür Parkı'na kadar kortej oluşturarak yürüdü. Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin davul çalarak öncülük ettiği kortej sonunda Mimar Sinan Kültür Parkı'nda şenlik düzenlendi. Şenliğe Adıyaman Vali Yardımcısı Selami Işık, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Alagöz ve Kazım Çoban, okul müdürleri katıldı.

Şenlik alanında protokol üyeleri için büyük şemsiyeler açılırken, minik öğrenciler ve aileleri güneşin altında kaldı. Aileler ve öğrenciler parkta bulunan ağaçların gölgesinden faydalanmak için alanı boşaltmak zorunda kaldı.

Şenliklerde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri davul şov, Latife Hanım Anaokulu öğrencileri folklor ve denizcilik gösterisi, Halide Edip Anaokulu ponpon dansı ve Nene Hatun Anaokulu öğrencileri Kafkas danslarını sergiledi

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 15:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?