1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Mitinge davet

Saadet Partisi, mayınlı arazilerin temizlenmesine ilişkin tasarıya tepki amacıyla 7 Haziran Pazar günü geniş katılımlı bir miting düzenleyecek.

Miting öncesi açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Av. Mustafa Alkayış, mayınlı arazilerin yabancılara temizletilmesi konusunun sadece Saadet Partisi'nin savunacağı konu olmadığını dile getirerek, Adıyaman halkını Şanlıurfa'da yapılacak mitinge davet etti. Parti binasında mitingle ilgili konuşan Alkayış, mayınlı arazilerin Türkiye'de ki bir firmaya verilmesini veya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından temizlenmesinin yarar sağlayacağını kaydederek, "Türkiye uzun süredir Suriye sınırlarında olan mayınlı arazilerle ilgili yasa tasarısını görüşüyor. Geçen hafta yasa tasarısı geri çekildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri bu arazileri temizleyebilecek imkanlara sahip. Türkiye'de bu işi yapabilecek firmalar bile var. Verilecek olan araziler basit araziler değil. Biz Yahudi düşmanı değiliz ancak siyonizmin düşmanıyız. Bu nedenle Şanlıurfa'da 7 Haziran günü miting düzenleyeceğiz. Mitinge Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş da katılacaktır. Bu arazilerin hakkını savunmak sadece Saadet Partisinin işi değildir" diye
konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 18:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?