1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

MOBESE protokolü imzalandı

MOBESE KAMERALARININ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Adıyaman kent merkezinde 30 adet MOBESE kamerasının kurulması için protokol imzalandı.

Adıyaman'da suç ve suçlularla mücadelede güvenlik güçlerine büyük fayda sağlayacağı düşünülen MOBESE kameralarının protokolü Valilik toplantı salonunda Vali Ramazan Sodan ile ihaleyi kazanan ilgili firmaların yetkilileri tarafından imzalandı.Protokol imza töreninde Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz'da hazır bulundu.

Vali Ramazan Sodan, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi ihalesinin 1 milyon 800 bin TL keşif bedeli ile gerçekleştirildiğini belirterek, ihaleye 10 firmanın davet edildiğini, 3 firmanın ihaleye katıldığını ve ihalenin en düşük fiyat teklifi veren Telemobil Bilgi İletişim A.Ş. ile Tekbiz Teknoloji Ürünleri ve Elektronik Sanayi Limitet Şirketlerinin ortak olarak kazandıklarını söyledi.

Vali Sodan, "Kent Güvenlik Yönetimi Sisteminin ihalesi 1 milyon 343 TL teklifle iki firmaya verildi. Bu proje ile il merkezinde toplam 30 kamera noktası MOBESE kapsamında faaliyete geçecektir. MOBESE projesi ilimizde telsiz kamera sistemleri ile fiber optik hat üzerinden çalışacak kamera sistemlerinden oluşacaktır. Proje ödeneğini Emniyet Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, MOBESE sistemi şehrin güvenliği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kurum olarak kendilerine düşen görevlerde yardımcı olacaklarını söyledi.

MOBESE KAMERALARININ PROTOKOLÜ İMZALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 13:01:00
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 13:29:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?