1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Mustafa Alyakış yeniden başkan

Saadet Partisi İl Başkanlığı, 3. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Alkayış tek liste ile girerek yeniden başkan seçildi. Eski Saadet Partisi Belediye Başkanı Abdulkadir Kırmızı'nın divan başkanlığını yaptığı kongreye; İl Başkanı Mustafa Alkayış, eski Saadet Partisi Adana milletvekili ve GİK Üyesi Yakup Budak, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Sincik Belediye Başkanı Mehmet Buz, MHP İl Başkanı Mahmut Çakırtaş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nihat Komşu, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci, Sağlık Sen İl Temsilcisi Kadir Bozan, Kamu Sen Şube Başkanı Şemsettin Ağar, ilçe ve belde başkanları ve parti üyeleri katıldı.


Saadet Partisi 3. Olağan Kongresi'nde 550 delege oy kullanırken, oyların tamamını alan İl Başkanı Mustafa Alkayış, yeniden başkan seçilmenin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Saadet Partisi'nin çok zor şartlar altında kurulduğunu belirten Alkayış, "Türkiye'nin ve dünyanın gelişen şartlarına baktığımızda bizim düşüncemize ne kadar çok ihtiyaç olduğunu hepimiz görüyoruz. Saadet Partimiz 40 yıllık siyası geçmişi ve birikimi ve geçmişte yaptığı hizmetleri ile milletimizin hafızasında ve gönlünde yer tutmuştur. Dışarıdan ithal olmayan, işbirlikçi olamayan, kolay ve anlaşılabilir bir proje olan milli görüş; her zaman sıçramaya, büyümeye ve iktidar olmaya namzet bir düşüncedir. Taklitçi, kökü dışarıda, ithal ve yerli olamayan proje ve partilerin halkımızın sorunlarına çözüm olamayacakları 80 yıllık siyasi tecrübe ile sabittir. Siyası projelerin Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri, ekonomik projelerin ise IMF tarafından belirlendiği bir sistem ne kadar iyi niyetli dursa da başarısız olmaya mahkumdur. Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanlığı olarak taşıdığımız misyonun şuurundayız. Düşüncemizi halkımıza taşımak ve halkımızın desteğini kazanmak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bizim çalışma düzenimiz seçimden seçime bir çalışma değil, seçimin ertesi günü başlayan bir çalışma sistemidir. Milletimizle iyi günde, kötü günde beraberiz. Halkımız ile sağlam bir diyalog içerisindeyiz. Adıyaman haklının sıkıntısını, Adıyaman'ın sorunlarını biliyoruz, çözümünü de biliyoruz. Önümüzdeki yıl yerel seçimler yapılacak. 2004 yılında yapılan seçimlerde bir emanet bırakılmıştır. Şimdi emaneti yeniden sizin adınıza almaya hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Eski Saadet Partisi Belediye Başkanı Abdulkadir Kırmızı ise, "Başkan Kırmızı" sloganları arasında yaptığı konuşmada, gelecek yıl her şeyin daha farklı olacağını vurgulayarak, "2004 seçimlerinde verilen sözler tutulmamıştır. Verilen sözleri tutmayanlar o girdapta boğulacaktır" şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2008 Pazar 17:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?