6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Narlıkuyu'da 'alkol uygulaması'

ADIYAMAN'DA 'ALKOL UYGULAMASI'

Adıyaman'da Emniyet Müdürlüğü ekipler tarafından yapılan uygulamada bir gün içerisinde 2 araç trafikten men edilirken, onlarca araç kontrol ve onlarca kişi alkol uygulamasından geçti.

Kent genelinde uygulamalarına devam eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece de alkol ve ehliyet uygulamaların ara vermeden devam ediyor. Adıyaman'da vatandaşlar alkol tüketimi için ormanlık alanları seçerken, bu durumdan rahatsız olan bölge halkı uygulamaların daimi olmasını istiyor. Özellikle Narlıkuyu ve TOKİ civarında gece geç saatlerde alkol almak için araçlarıyla birlikte Karadağ Ormanlık alanına giden vatandaşların geri dönerken direksiyon başına alkollü bir şekilde oturdukları gözlendi.

Narlıkuyu ve TOKİ mevkiinde 3 noktada uygulama yapan ekiplerin denetimlerinden memnun kalan Narlıkuyu sakinleri, uygulama yapılmadığı gece alkol alan şahısların çevreye rahatsızlık verdiğini ileri sürdü.

Uygulamanın olmadığı günlerde balkona dahi çıkamadıklarını dile getiren Narlıkuyu sakinleri; "TOKİ ile Narlıkuyu'da yaklaşık bin aile ikamet ediyor. Uzun zamandır, bu bölgede kimliği belirsiz kişiler tarafından alkol tüketiliyor. Buna bağlı olarak bu mevkide ahlak dışı şeyler yaşanmakta. Çevre sakinleri, alkol alan vatandaşlar tarafından gerek küfürlü, gerek kavgalı, gerekse de yüksek sesli müzik yanını ile rahatsız edilmekte. Yine bu çevrede zaman zaman ciddi kavgalar ve cinayet vakaları yaşanmaktır.

Adıyaman'da hava sıcaklıkları 40-50 dereceyi buluyor fakat biz bu havada ne balkona çıkabiliyoruz nede pencere açabiliyoruz. Birçok kişi uyuyamıyor. Bu nedenle de sabah mesaiye yetişemiyor. Çocuklarımızın da, bizimde psikolojimiz bozuluyor" diye konuştu.

Narlıkuyu sakinleri, bölgede tedbir almayı düşündüklerini fakat durumu her defasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik güçlerine bildirdiklerini belirterek, uygulamaları gerçekleştiren Emniyet ve Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

ADIYAMAN'DA 'ALKOL UYGULAMASI'
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 13:15:05
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 14:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?