1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Oğlunun cenazesine özel izin

Adıyaman'da bir hükümlü, oğlunun cenaze törenine özel izinle yoğun güvenlik önlemleri altında getirildi. Jandarma ekipleri cenaze namazı ve cenaze defin işlemlerinde ön saflarda yer alan hükümlünün yanından biran olsun ayrılmadı.

Adıyaman E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda silah kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle hüküm giyen Mehmet Çelik (83), akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden İbrahim Halil Çelik (60) isimli oğlunu son kez görebilmek için özel izinle jandarma ekiplerinin refakatinde cenaze namazının kılınacağı Ulu Camii'ne getirildi. Cami bahçesine jandarmanın kolları arasında getirilen Mehmet Çelik, gözyaşları dökerek oğlunun tabutuna sarıldı. Kılınan cenaze namazında ön safta jandarma ekipleriyle birlikte yer tutan Çelik, cenaze namazını alınan güvenlik önlemleri altında kıldı.

Çelik'in kolundan biran olsun ayrılmayan jandarmanın ellerinde bulunan silahlar dikkat çekti. Cenaze namazı sonrası defin işlemleri için cezaevi aracı ile yeni belediye mezarlığına getirilen Çelik burada da ön sıralarda bulunurken, gözyaşları içerisinde dua etti. Defin İşlemlerinin ardından mezarlık çıkışında taziyeleri kabul eden Çelik, daha sonra cezaevine götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 17:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?