1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öğrenciler için kermes düzenlendi

Vefa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği kermesi tarafından açılan kermesten elde edilecek gelirler öğrencilerin eğitimlerinde kullanılacak.

Ulu Cami yanında açılan ve üç gün boyunca açık kalacak olan giyim ve yiyecek kermesinin açılışı Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Anadolu Sanayici Genç İşadamları Derneği (Asgiad) Başkanı Ahmet Adıyaman, Vefa Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Nazlı Celebi birlikte yaptı. Daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kermes büyük ilgi gördü. Vefa Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak Mayıs ayında yaptığı kermesi bu yıl Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Nisan ayında gerçekleştiriyor.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, her zaman güzel işlere imza atan derneği kutladığını belirterek, "Birçok hayırlı hizmetlere öncülük eden derneğimizin kermesinin hayırlı olması dilerken; dernek yetkililerini kutluyorum.Hanım kardeşlerimizin bu gayreti bizleri çok sevindiriyor. Emek ve meşakkat harcanarak yapılan bu yardımlaşmaya herkesin destek vermesini istiyorum" dedi.

Açılış sonrası Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve davetliler kermesi gezerek, öğrencilerin eğitimi yararına düzenlenen kermese katkıda bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?