1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdi

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen konserde eğlenceli bir gün geçirdi.

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen konsere Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Küçük, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen konserde Mahalli Sanatçı Kadir Hanbay ve Saz Arkadaşları Grubu'nun verdiği konserle üniversite öğrencileri eğlenceli dakikalar yaşadı. Söz ve müziği kendisine ait olan birbirinden güzel şarkılarla öğrencileri coşturan mahalli sanatçı Kadir Hanbay ve Saz Arkadaşları Grubu'nun seslendirdiği şarkılara eşlik eden öğrenciler, oyun havalarına eşlik edip uzun süre halay çekti. Üniversite akademisyenlerinin de halay çekip horon teptiği etkinlikte öğrenciler derslerden uzak bir gün geçirdi.

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Küçük, üniversite öğrencilerinin ikinci döneminde derslerinde yoğunluk yaşadığını ve bu streslerden uzak tutmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Öğrencilerimiz ders stresinden uzak bir şekilde oldukça eğlendiler. Konserde mahalli sanatçımız Kadir Hanbay ve Saz Arkadaşları Grubu da bizlere ve öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerimiz eğitim süresince devam edecektir. Yaz mevsiminin başlamasıyla açık havada düzenlediğimiz etkinliğimize emek sarf eden sanatçımız Kadir Hanbay ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 15:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?