1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öğrenciler yararına kermes

YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES

Sema-Der tarafından yardıma muhtaç ve fakir öğrenciler yararına giyim ve gıda kermesi açıldı.

Mimar Sinan Kültür Parkı karşısına Sema-Der tarafından açılan kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gönüllü bayanlar tarafından el emeği göz nuru el işlemeleri, giyim eşyaları ve yiyeceklerin satışa sunulduğu kermes, 6 gün sürecek. Yöresel yemeklerin ağırlıkta olduğu kermesten elde edilecek gelirler, fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerin eğitiminde kullanılacak.

Sema-Der Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Aslan, dernek olarak Adıyaman genelinde bin 300 ilköğretim öğrencisinin eğitimine katkı sağladıklarını belirterek, kermesten elde ettikleri gelirle üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Aslan, "Dernek olarak ilk kermesimizi düzenliyoruz. Dernek olarak Adıyaman genelinde eğitim ihtiyaçlarını karşıladığımız ilköğretim öğrencileri var. Bunun yanında bu kermesten elde edilecek gelirle yardıma muhtaç ve çalışkan üniversite öğrencilerine destek olacağız. Kermesimize şuan için ilgi oldukça memnun edici fakat 6 gün boyunca tüm Adıyaman halkından aynı ilgiyi bekliyoruz" dedi.

YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES
YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 15:39:05
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 16:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?