1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öğrenciler yararına kermes

Gökkuşağı Derneği tarafından üniversitede okuyan öğrencilere burs sağlamak için kermes düzenlendi.

Demokrasi Parkı çadırında düzenlenen gıda kermesinden elde edilen gelir ile üniversite öğrencilerine burs sağlanacak. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Gökkuşağı Derneği Başkanı Mirza Gökdemir tarafından kermesin açılışı yapıldı. Derneğin bayan üyeleri tarafından yapılan pasta, börek ve yiyecek çeşitleri satışa sunuldu. Derneğe üye bayanlar içersinde 20 gönüllü bayanın yaptığı ürünlerin satışının yapıldığı kermese ilgi büyük oldu.

Gökkuşağı Derneği Başkanı Mirza Gökdemir, derneğin daha önceki yıllarda ihtiyaç sahiplerine yönelik çeşitli yardımlarının olduğunu fakat bu yardımların büyük kısmının bundan sonra öğrencilere burs olarak verileceğini kaydetti.

Gökdemir, "Yardımlarımızın ağırlığını bundan sonra öğrencilere bursa vereceğiz. Bu kermesimizle birlikte burs verme çalışmalarımız başlamış olacak. Bu tür etkinlikler ile 8 ay boyunca üniversite öğrencilerine her 100 YTL burs vermeyi hedefliyoruz. Adıyaman halkı bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yardımlarını esirgemeyecektir. Adıyaman halkı yardımsever bir halktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 15:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?