4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Öğrencilerden engellilere moral ziyareti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Adıyaman Özel Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri, Özel Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki engelli çocukları ziyaret etti.

Adıyaman Özel Merkez İlköğretim Okulu’nda okuyan 30 öğrenci, Özel Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören 50 engelli çocuğu ziyaret etti. Engelli çocuklarla birlikte türküler okuyan öğrenciler, pasta ikramında da bulundu. Adıyaman Özel Merkez İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Enver Dolma, öğrencilerinin engelli çocuklarla aynı havayı solumaları ve onlarla yaşamayı öğrenmeleri için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özel Yaşam Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tekin Binzet ise, öğrencilerin engelli çocukları ziyaret etmelerinin anlamlı olduğunu belirterek, "Toplumumuzda engelli insanımızın oranı yüzde 12 olmasına rağmen toplumumuz engelli insanımıza yeterince değer vermiyor. Fakat bugün öğrencilerin engellileri unutmayarak ziyaret etmeleri biz yöneticileri ve engelli çocuklarımızı çok mutlu etti" dedi.

adıyaman
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 15:24:58
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 13:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?