1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Öğrencilerin ders kitapları paketlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere dağıtılan ders kitapları paketlenerek dağıtıma hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 5 yıldan beri ilköğretim, 2 yıldan beri ortaöğretim öğrencilerine dağıtılan bedava ders kitapları, 24 Eylül tarihinde öğrencilerin sıralarında paketlenmiş olarak hazır bulunacak. Adıyaman'da 1 milyon 730 bin adet kitap dağıtılacak.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahri Altun, dağıtım ihalesini alan Fatih Kırtasiye'nin dağıtımı yapılacak olan kitapları paketleme işlemlerini denetledi. Şehit Cem Özgül İlköğretim Okulu'nun zemin katında sürdürülen paketleme işlemlerini ve çalışma sistemlerini beğenen Müdür Yardımcısı Bahri Altun, çalışanlara başarılar diledi.

Bahri Altun, öğrenci velilerinin kitap konusunda endişeye kapılmamalarını isteyerek, ders yılı başladığında kitapların öğrencilerin sıralarında hazır olacağını söyleyerek, "Okulların açılmasıyla birlikte kitaplar öğrencilerin sırasında olacak. Adıyaman'da kitap dağıtımı 3 ayrı bölgede yapılıyor.

Adıyaman merkez, Samsat ve Çelikhan ilçeleri birinci bölge, Besni, Gölbaşı ve Tut ilçeleri ikinci bölge, Kahta Sincik, Gerger ise üçüncü bölge olarak belirlendi. Besni bölgesinde 360 bin, Kahta bölgesinde 520 bin, Adıyaman bölgesinde de 832 bin olmak üzere toplam 1 milyon 730 bin kitap dağıtılacak" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 19:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?