6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Öğretmenler eğlendi

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler için eğlence gecesi düzenlendi.


Hisar Salon'da düzenlenen geceye Adıyaman Valisi Halil Işık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat, ATSO Başkanı Zafer Ersoy, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Geceye katılan davetliler Öğretmenler Korosu'nun söylediği türkülerle doyasıya eğlendiler. Geceye katılan bütün öğretmenlere karanfil dağıtılırken, düzenlenen çekilişte Hürriyet İlköğretim Okulu Rehberlik öğretmeni Dilek Pektaş televizyon kazandı. Daha sonra gece Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Muhammed Küçüker'in söylediği Türk Sanat Müziği şarkılarıyla devam etti. Yaklaşık 3 saat süren program öğretmenlerin çektikleri halaylarla son buldu.


Öğretmenler Korosu'nun şefliğini yapan Fatih Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Mahmut Yıldırım, Adıyamanlıların Öğretmenler Korosu'na destek vermeleri gerektiğini söyleyerek, "Adıyaman'da bir koronun olması çok güzel bir şey. Biz 28 arkadaşımızla birlikte yaklaşık bir haftalık kısa bir süre içerisinde çok güzel çalışmalar yaparak koromuzu bu geceye hazırladık. İnanıyorum ki Adıyamanlılar koromuza destek verirlerse çok güzel şeyler yapacağız. Adıyaman türküleri ve eğlenceli şarkılarla meslektaşlarımızı eğlendirmeye çalıştık. Elimizde geleni yaptığımızı düşünüyorum. Umarım koromuz beğenilmiştir" diye konuştu.

MÜCAHİT YOLCU /iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2007 Pazartesi 10:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?