4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Okulda dayak olayında suçlu bulundu: Basın

23 Nisan İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Yetiş’in 8-A sınıfı öğrencisi Ferhat Yıldırım’ı dövdüğü iddiaları üzerine açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, basında çıkan haberlerin tek taraflı olduğunu söyledi.

Dayak olayının basında yer alması üzerine bir açıklama yapan Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, 2 müfettişin konuyu araştırdığını kaydederek, çıkan haberlerin tek taraflı olduğunu vurguladı.

23 Nisan İlköğretim Okulu’nda herhangi bir öğrenci dövme olayının yaşanmadığının belirtildiği yazılı açıklamada, "Medyada çıkan bu haberler iyice tetkik edilmeden, araştırılmadan ve tek taraflı olarak tespit edilmiş yanlış bir haberdir" denildi.

Ferhat Yıldırım’ın babası Mehmet Yılıdırım, Vali Hikmet Tan’a Okul Müdürü Mustafa Yetiş’i şikayet etmesinin ardından Valilik binası önünde Yetiş ile karşılaşmıştı. Okul Müdürü ile baba Mehmet Yıldırım arasında kameralar önünde geçen konuşmada Yetiş öğrenciye vurduğunu doğrulamıştı.

Mustafa Yetiş, çocukların kendi aralarında kavga ettiğini ve ayırmak için vurduğunu ifade ederek, "Çocuklar kendi aralarında kavga etmişti. Ferhat’a sadece bir tane vurdum 2 tane vurmadım. Ben zaten burnunu kırmak için vurmadım"dedi. Gazetecilerin Ferhat’ın yüzündeki morluklarla ilgili sorusuna ise Yetiş, "Morluğu ben yapmadım ayrıca ben morluk falan görmedim" diye konuşmuştu.

Adıyaman
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 13:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?