1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Okullara 5 bin ton deterjan

OKULLARA 5 BİN TON DETERJAN DAĞITILDI

Dünya genelinde onlarca kişinin ölümüne sebep olarak büyük bir panik yaşatan 'Domuz Gribi'ne karşı önlemler her geçen gün arttırılıyor. Bu kapsamda Adıyaman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü kent genelinde bulunan okullara dezenfekte çalışmaları için deterjan yardımında bulundu.

Adıyaman Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü Donatım Büro ve Deposunda deterjanlar okul müdürlerine Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse tarafından teslim edildi. Malzeme teslimi sırasında Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, okul müdürlerine,"Bu durumu alışkanlık haline getirelim. Salgınlar dışında da temizliğimizi rutin olarak yapalım" dedi.

Adıyaman'da ki okulların temizliği ile yakından ilgilendiklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse,"Ülke genelinde olduğu gibi domuz gribi gündemimize oturduğu için Adıyaman Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 5 bin ton deterjan yardımında bulunduk. Okullarımızı hijyen konusunda desteklemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda bütün okullara ulaşmak istiyoruz. Bu salgını en basit şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Bu malzemeler ilk etapta İl Özel İdare Müdürlüğü desteği ile alınmıştır" diye konuştu.

 

Malzemelerini alan okul müdürleri deterjanları otomobillerine taşıdılar.

OKULLARA 5 BİN TON DETERJAN DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2009 Perşembe 16:21:03
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 21:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?