6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Okullara spor malzemesi dağıtıldı

OKULLARA SODES KAPSAMINDA MALZEME DAĞITILDI

'Olimpik Okullar', 'Her Çocuk Eşsiz Bir Dünyadır' ve 'Her Okul Bir Kültür Sanat Merkezi' Projeleri kapsamında okullara SODES kapsamında malzeme dağıtıldı.

Vali Ramazan Sodan, Vali Yardımcısı Aydın Börü, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Öztuncer, Donatım Şefi Ziya Doğan ve okul müdürlerinin katıldığı programda okullara çeşitli spor ve okul öncesi malzemeleri dağıtıldı.

Eski Tekel Müdürlüğü depolarında yapılan malzeme dağıtımı esnasında bir konuşma yapan Vali Ramazan Sodan, "Valiliğimiz koordinasyonunda yürütülen SODES projeleri çerçevesinde ilimize geçen yıl tahsis edilen 9 milyon TL ödenek imkanından 4 milyon TL'si Milli Eğitim hizmetlerine tahsis edilmiştir. Bu çerçevede Milli Eğitim Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü projeler ile okulöncesi eğitimin desteklenmesi ve çocuklarımızın sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımının sağlanması önceliklerimiz arasında yer almıştır. Bu çerçevede Olimpik Okullar Projesi ile okullarımıza; 5 fitness seti, 27 çocuk oyun parkı ve futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, masa tenisi, tenis ve atletizm çalışmaları için pota, direk, top, forma, eşofman, spor ayakkabısı gibi spor malzemeleri dağıtılacaktır. Bu projenin toplam bedeli 525 bin TL'dir. Her Çocuk Eşsiz Bir Dünyadır Projesi ile anaokulu ve sınıflarımıza 47 sınıflık donanım malzemesi ile eğitim seti dağıtılacaktır. Bu projenin toplam bedeli 212 bin

TL'dir. Her Okul Bir Kültür sanat Merkezi Projesi ile 7 okulumuza ses düzeni dağıtılmış, 4 okulumuzun da salonu donatılmıştır. Bu projenin toplam bedeli 150 bin TL'dir. Okullarımıza hayırlı uğurlu olsun, Eğitim kurumlarımızı her fırsatta desteklemekteyiz. Bu tür katkılarımızı sürdürmeye deva edeceğiz" dedi.

OKULLARA SODES KAPSAMINDA MALZEME DAĞITILDI
OKULLARA SODES KAPSAMINDA MALZEME DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 15:13:04
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 15:46:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?