6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Öldürülen bankacı toprağa verildi

ÖLDÜRÜLEN BANKACI BAYANIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

İzmir'de feci bir cinayete kurban giden bankacı bayanın cenazesi memleketi Adıyaman'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Uçakla Adıyaman'a getirilen Bankacı Esra Yaşar'ın (27) cenazesi Ulu Cami'ne getirildi. Gözyaşları içersinde Adıyaman'a getirilen Bankacı Esra Yaşar'ın tabutuna sarılan ve sinir krizleri geçiren ablası Tuğba Yaşar'ın gözyaşları yürekleri burktu.

Cenaze aracından indirilen tabutun açılmasını ve kardeşini görmek istediğini belirten abla Tuğba Yaşar'ı sakinleştirmek kolay olmadı. Elinde bulunan kardeşinin resmine sarılarak ağlayan Tuğba Yaşar'ı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Acılı baba İsmet Yaşar başta olmak üzere tüm aile fertleri Esra Yaşar'ın öldürülmesini 'Töre cinayeti' olarak yansıtmasına tepki gösterdiler. Baba İsmet Yaşar, bu cinayetin töre cinayetiyle uzaktan yakından alakasının olmadığını, psikopat bir kapkaççının gerçekleştirdiği bir olay olduğunu söyledi.

Ulu Cami'nde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Yücel'in de katıldığı cenaze namazı sonrası Esra Yaşar'ın cenazesi Adıyaman Belediyesi yeni mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazının kılındığı camiye Esra Yaşar'ın çalıştığı banka tarafından çelenk gönderildi.

ÖLDÜRÜLEN BANKACI BAYANIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
ÖLDÜRÜLEN BANKACI BAYANIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
ÖLDÜRÜLEN BANKACI BAYANIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 17:35:05
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 21:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?