1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Örnek proje sürüyor

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şubesi tarafından başlatılan Bilgisayar Bakım ve Onarım Projesi'nin 2. bölümü tamamlandı.

Proje kapsamında kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Düzenlenen sertifika törenine Besni Kaymakam Hulusi Şahin, Jandarma Garnizon Komutanı Mevlüt Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Koray Yalınkaya, Sivil Toplum Örgütleri ve kurum amirleri katıldı. Kursların sonunda 20 kursiyer sertifika almaya hak kazandı. Sakatlar Derneği üyelerinin sıkıntılarını dile getiren Kaymakam Şahin, bu sıkıntıları en kısa zamanda çözeceklerini ve ellerinden geldiği kadar derneğe ve engellileri yardımcı olacaklarını söyledi.

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan ise, "Bilgisayar bakım onarım projemizi İş-Kur Müdürlüğümüze sunarak 2008 yılının Kasım ayında kursumuzu başlattık. Çağımız teknoloji çağıdır. Bu yüzden bilgisayar bakım ve onarım gereksinimi sürekli olacaktır. Okuma Yazma, Takı Tasarım, Engelliler ve Gençlik Evi ve yolların parkların ve kaldırımların engelli vatandaşlarımıza göre düzenlenmesi ile ilgili projelerimizi sunduk" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:21:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?