1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Ortak akıl heyetinden teşekkür

Ortak Akıl Hareketi tarafından geçtiğimiz hafta sonu Malatya'da düzenlenen 'Aydınlık Yarınlar İçin Demokrasi ve Milli Egemenlik' mitingine katılımın yüksek olmasından dolayı Adıyaman halkına teşekkür edildi.

Ortak Akıl Hareketi adına basın açıklaması yapan Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Gaffari İzci, mitinge Adıyaman'dan katılımın çok iyi olduğunu ve muhteşem bir miting gerçekleştiğini belirterek, tüm Adıyaman'a teşekkürlerini iletti.

İzci, "Ülkemizde yaşanan demokrasi ve özgürlük mücadelesine aktif katılım sağlamak, temel hak ve özgürlüklerin alanını genişletmek, millet iradesini her tür vesayet ve ipotekten arındırmak, toplumdaki her tür inanç, yaşam tarzı ve eğilimleri eşit olarak hukuk güvencesine alacak yeni bir anayasa talebini diri ve canlı tutmak amacıyla oluşturulmuş olan Ortak Akıl Hareketi'nin düzenlediği ilk mitingi coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Malatya'da düzenlenen mitinge bölge illerinden büyük katılım oldu. 83 bin kişinin katıldığı mitinge Adıyaman'dan da muhteşem ve coşkulu bir katılım gerçekleşti. Memur-Sen, Hak-İş ve TGTV'nin öncülüğünde yürütülen Ortak Akıl Hareketi'nin Adıyaman temsilcileri olarak Adıyaman'dan böylesi büyük katılımın olması karşısında duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyoruz. O gün sınavların olması ve Cumartesi olduğu için esnafın pek katılamadığı da göz önünde bulundurulursa, mitinge 5 binden fazla hemşehrimizin katılım sağlaması Adıyaman insanının, ülkemizin geleceği, hak ve özgürlükler konusunda ne kadar hassas ve duyarlı olduğu gerçeğini bir kez daha göstermiştir. Gerek yüksek katılımdan, gerek organizeye bağlı kalmaktan ve gerekse de gün boyu herhangi bir taşkınlık ve olumsuzluk yaşanmamasından dolayı çok değerli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunmayı bir borç biliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 16:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?